Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (3.77 secunde)
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
- In noaptea de 30 spre 31 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei orasului Negresti, judetul Vaslui, l-au identificat pe M.
Acolo, de bine de rau, primeste zilnic trei mese. ... Si-a pus la punct un plan pe cat de simplu pe atat de macabru.
Acuzatii extrem de grave la adresa medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Rudele unei batrane spun ca aceasta a fost sedata si legata de pat fara ca ei sa fie anuntati.
Un grup de parlamentari si europarlamentari ai Partidului Social Democrat si lideri de organizatii judetene i-au adresat, marti dupa-amiaza, o scrisoare presedintelui Senatului, Mircea Geoana, prin intermediul careia ii aduc acestuia o serie de reprosuri si il acuza pe acesta de minciuna.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Entuziasmul sau este impartasit si de Michael Salla, un cercetator academic transformat in ufolog, convins ca extraterestrii ar fi fost implicati, in secret, in politica americana din perioada Razboiul Rece.
FARCAS) Fenomenul OZN este mult mai complex decat pare la o privire superficiala si nimeni nu stie ce este de fapt in spatele sau.
Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul. Relatiile excelente se construiesc printr-o conectare profunda, sincera, onesta si plina de respect.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
adevarul.ro: ... Iohannis trebuie sa ne spuna adevarul despre noi. Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Adevarul informeaza ca se organizeaza o "Coalitie in energie pentru a ajuta Sidex". Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati va primi anul viitor electricitate ieftina produsa de Hidroelectrica si de mai multe termocentrale, la acelasi pret cu cel platit de faimosii "baieti destepti" din energie, adica mult sub media pietei.
"Hai sictir, Volodea!" Asa ar trebui sa-i raspund d-lui Vladimir Tismaneanu, pe potriva nivelului intelectual exhibat in replica d-sale la faptul ca i-am atras atentia in legatura cu atitudinea sau, mai exact, nonatitudinea fata de alegatiile "istorice" ale presedintelui Basescu.
Adevarul informeaza: ... Spre deosebire de rezultatul excursiei lui Boc, vizita altor lideri europeni la Beijing s-a terminat cu semnarea unor contracte de zeci de miliarde de euro.
Cristian Tudor Popescu a atins perfectiunea meseriei de ziarist. ... Andrei Alexandru) Am avut privilegiul sa fiu coleg de serviciu cu amandoi si sa-i cunosc intr-o oarecare masura. Cu Cristian Tudor Popescu (CTP), la "Adevarul", in perioada 1990-1991, avandu-i succesiv ca directori pe Darie Novaceanu si Dumitru Tinu.
De Ce News : Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania:
La Editura LIDER a aparut cartea "Dincolo de acel loc" de A.J. ... La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
google-analytics.com